Pesu Oy tarjoaa Teille:

* korkeatasoista pesulapalvelua
* nopeat ja täsmälliset toimitukset
* yksilöllisen palvelun

Yhteystiedot

Linnanherrankuja 9
00950 Helsinki

Asiakaspalvelu
09-3434800

Sähköposti
asiakaspalvelu@pesuoy.fi

Aukioloajat
arkisin 7.00 - 16.00

Kemiallinen pesu on hellävaraisin pesu

Pesulamme palvelee akselilla Helsinki–Espoo–Vantaa

Pesu Oy:ssä tehdään myös kemialliset pesut, joita tietyt vaatemateriaalit vaativat. Kemiallinen pesu on hellävarainen, joka kuitenkin puhdistaa vaatteet tehokkaasti. Pesu takaa, että vaate ei kutistu eikä veny. Jos siis kemiallinen pesu Helsinki–Espoo–Vantaa-akselilla on etsinnässä, tuo vaatteet meille. Voit tiedustella etukäteen lisää palvelustamme numerosta 09 343 4800.

Kemiallista pesua edellyttäviä vaatteita ovat esimerkiksi

 • Puvut
 • Housut
 • Hameet
 • Juhlavaatteet
 • Myös koristekankaat ja ryijyt

Jos tekstiilissä on kemiallisen pesun merkki, tulee se ehdottomasti pestä kyseisellä menetelmällä. Meillä on nykyaikaiset, korkeat laatustandardit täyttävät laitteet ja tilavat tilat, joissa pesuja tekevät kokeneet alan ammattilaiset. Heidän käsissään vaatteet puhdistuvat turvallisesti ja nopeasti.

Kysy meiltä, jos et ole varma, vaatiiko vaatteesi tai muu tekstiili kemiallista pesua. Vastaamme ilomielin kaikkiin mieltäsi askarruttaviin, pesuja koskeviin pohdintoihin.

Palvelemme kiireistenkin pesujen tarpeessa

Kemiallisesti pestävien vaatteiden toimitusaika on tarvittaessa hyvinkin nopea. Saat vaatteet jopa samana päivänä, kunhan vain asiasta sovitaan etukäteen. Jos edessä on siis tilaisuus, johon tarvitset juuri pestyt ja silitetyt, esimerkiksi juhlavaatteet, ota yhteyttä, niin sovitaan pesusta hyvissä ajoin. Olemme tunnettuja tasokkaasta pesujäljestä, joten kiireellisiäkään pesuja ei tehdä laadusta tinkien.

Halutessasi noudamme ja palautamme pestävät pyykit

Meillä on kätevä pyykkien kuljetuspalvelu, johon sisältyy aina nouto ja palautus. Kuljetuksia teemme pääkaupunkiseudulla, kuljetus kustantaa 19 €. Seuraavasta näet kuljetuspalvelun reitit ja kellonajat.

Kotitalouksille:

 • Tiistaisin klo 16–19: Itä-Helsinki: Vartiokylä, Myllypuro, Mellunkylä, Vuosaari, Kulosaari, Herttoniemi, Laajasalo. Vantaa: Rajakylä, Länsimäki.
 • Torstaisin klo 16–19: muu Helsinki: keskusta, Munkkiniemi, Pitäjänmäki, Haaga, Kannelmäki, Itä-Pakila, Malmi, Pukinmäki, Pohjois-Helsinki.

Yritysten pyykkejä kuljetamme päiväaikaan Helsingin, Espoon, Vantaan, Sipoon ja Kauniaisten alueilla.

Kemiallinen pesu – hinta, joka on kelpo kaikille

Kemiallisen pesun hinta määräytyy pestävän tekstiilin mukaan. Tässä muutamia esimerkkejä hinnoistamme, jotka ovat varsin kukkaroystävällisiä: miesten puku 26,50 €, leninki 24,50 €, hääpuku 92 €. Tutustu pesulahinnastoomme tarkemmin ja kysy omien vaatteidesi pesuhintaa.

Meiltä saat myös muut pesulapalvelut

Kemiallista pesuja vaativien vaatteiden ja tekstiilien lisäksi pesemme:

 • Petivaatteet
 • Pyyheliinat
 • Pöytäliinat
 • Matot
 • Verhot
 • Tavalliset arkivaatteet, takit, työvaatteet ym.

Olemme luotettava pesula, joka on toiminut tuttuna perheyrityksenä jo vuodesta 1930. Kemiallinen pesu helsinkiläisille on palvelu, jota useat seudun kotitaloudet ja yritykset ovat hyödyntäneet vuosien ajan. Sinäkin olet lämpimästi tervetullut nauttimaan palvelustamme. Ota yhteyttä!