Pesu Oy tarjoaa Teille:

* korkeatasoista pesulapalvelua
* nopeat ja täsmälliset toimitukset
* yksilöllisen palvelun

Yhteystiedot

Linnanherrankuja 9
00950 Helsinki

Asiakaspalvelu
09-3434800

Sähköposti
asiakaspalvelu@pesuoy.fi

Aukioloajat
arkisin 7.00 - 16.00

Kaikkien mattojen mattopesula

Pesemme kotien ja yritystilojen matot alueella Helsinki–Espoo–Vantaa

Pesu Oy on myös mattopesula, jossa pestään kaiken tyyppiset matot puuvillamatoista räsymattoihin. Mattopesu on hyvä ulkoistaa ammattilaiselle, sillä usein maton peseminen ei ole mahdollista omissa tiloissa saati itseltä löydy sopivia työvälineitä, joilla pesu kävisi tehokkaasti maton laatu säilyen. Pesulallamme on isot tilat ja tehokkaat työvälineet mattojen pesemiseen, niin kotien kuin yritystilojen käytössä olevien. Jos siis etsit mattopesulaa Helsinki–Espoo–Vantaa-alueella, tiedät mihin suunnata. Tervetuloa asiakkaaksemme!

Pesemme matot, kuten:

  • Räsymatot, myös konepestävät
  • Villamatot
  • Plyysimatot
  • Sisalmatot
  • Paperinarumatot
  • Käytävämatot
  • Tasopestävät puuvillamatot

Konepestävien räsymattojen pesu maksaa 10,30 €/m² ja villa-, plyysi-, sisal-, paperinaru-, käytävä- ja tasopestävien puuvillamattojen pesu 14,10 €/m². Tiedustele mattojesi pesuhintaa tai muuta mattopesuun liittyvää asiaa numerosta 09 343 4800.

Onko sinulla villamatto? Ulkoista villamaton pesu meille!

Varsinkin villamaton pesu tulee teettää mattopesujen ammattilaisella. Villamattoa ei tule laittaa omaan pesukoneeseen, vaan se on pestävä tasopesuna. Näin matto säilyttää parhaiten muotonsa ja muut ominaisuutensa. Kysy meiltä, jos et ole varma, millaista pesua matot vaativat. Meiltä saat aina myös hyviä neuvoja siihen, miten pidät matot hyväkuntoisina ja puhtaina omatoimisesti.

Tuo matot pesulaamme tai tilaa helppo kuljetuspalvelu

Tarjoamme asiakkaillemme kätevän pyykinkuljetuspalvelun, joka kiertää pääkaupunkiseudulla. Voit siis antaa pestävät matot kyytiimme – muun pyykin ohella. Palveluun kuuluu aina nouto ja palautus.

Kotitalouksien kuljetuspalvelu liikkuu seuraavasti:

  • Tiistaisin klo 16–19: Itä-Helsinki: Vartiokylä, Myllypuro, Mellunkylä, Vuosaari, Kulosaari, Herttoniemi, Laajasalo. Vantaa: Rajakylä, Länsimäki.
  • Torstaisin klo 16–19: muu Helsinki: keskusta, Munkkiniemi, Pitäjänmäki, Haaga, Kannelmäki, Itä-Pakila, Malmi, Pukinmäki, Pohjois-Helsinki.

Yritysten kuljetuspalvelu:

  • Yritysten pyykkejä kuljetamme päiväsaikaan alueilla Helsinki, Espoo, Vantaa, Sipoo ja Kauniainen.

Varsinkin yritys- ja julkisektorin edustustilojen pesulapalveluamme hyödyntävät useat suuret ja pienemmät asiakkaat Helsingin seudulla. Kysy sinäkin mattojen tai muiden tekstiilien pesuja omiin tarpeisiisi. Käy tutustumassa myös muihin pesulapalveluihimme.

Oikein tehty mattopesu puhdistaa, raikastaa ja säilyttää maton laadun

Mattojen pesut tehdään meillä pitkällä kokemuksella, laatu edellä. Olemmekin mattopesula, joka tunnetaan korkeasta tasostaan. Oli maton materiaali mikä tahansa, meillä varmistat, että matto säilyttää pesun jälkeen muotonsa ja laatunsa siten kuin pitääkin. Vaikeimmistakin tahroista päästään eroon hyvällä menestyksellä.

Kotitalouksille ja yrityksille se oikea pesula!

Ja ainoa oikea mattopesula. Helsinki on kotikaupunkimme, josta palvelemme pääkaupunkiseudulla yksityis- ja yritysasiakkaita pesula-asioissa vuonna 1930 perustetun perheyrityksemme voimin. Ota yhteyttä!