Pesu Oy tarjoaa Teille:

* korkeatasoista pesulapalvelua
* nopeat ja täsmälliset toimitukset
* yksilöllisen palvelun

Yhteystiedot

Linnanherrankuja 9
00950 Helsinki

Asiakaspalvelu
09-3434800

Sähköposti
asiakaspalvelu@pesuoy.fi

Aukioloajat
arkisin 7.00 - 16.00

Puhtaasti parempi pesula

Noudamme ja pesemme kotien ja yritysten tekstiilit akselilla Helsinki–Espoo–Vantaa

Raikas, vaikeistakin tahroista taltutettu pyykki syntyy vahvalla pesula-alan asiantuntemuksella, jota meillä Pesu Oy:ssä on kartutettu isältä pojalle jo 1930-luvulta lähtien. Olemme pesula Helsinki–Espoo–Vantaa-akselilla, joka paitsi pesee kaikki vaatteet, matot, kodintekstiilit ja muut tekstiilit, tarjoaa myös näppärän pyykkien noutopalvelun. Asiakas säästää arvokasta aikaa, kun pyykit noudetaan ja palautetaan samaan osoitteeseen sovittuna aikana.

Tilaa pesupalvelut meiltä! Suosittelemme ottamaan yhteyttä soittamalla numeroon 09 343 4800. Voit toki lähettää myös sähköpostia, mutta tällöin emme pysty välttämättä vastaamaan sinulle niin nopealla aikataululla.

Mitä kaikkea pesemme? Muun muassa näitä:

  • Petivaatteet
  • Pöytäliinat
  • Pyyheliinat
  • Matot
  • Verhot
  • Vaatteet; työvaatteet, puvut, hääpuvut ym. kemiallista pesua vaativat

Olemme pesula, jossa on nykyaikaiset, huipputason koneet ja pesutilat, joissa vaativatkin pesut hoituvat ongelmitta.

Hyödynnä pyykkien noutopalvelu

Pesulamme noutopalvelu kiertää arkisin pääkaupunkiseudulla noutaen yksityisten ja yritysten tekstiilit. Palveluun sisältyy aina likapyykin nouto ja puhtaan pyykin palautus. Tätä arvokasta apua hyödyntävät useat yksityis-, yritys- ja julkisektorin asiakkaat.

Kotitalouksien noutopalvelureitit ja aikataulut:

  • Tiistaisin klo 16–19: Itä-Helsinki: Vartiokylä, Myllypuro, Mellunkylä, Vuosaari, Kulosaari, Herttoniemi, Laajasalo. Vantaa: Rajakylä, Länsimäki.
  • Torstaisin klo 16–19: muu Helsinki: keskusta, Munkkiniemi, Pitäjänmäki, Haaga, Kannelmäki, Itä-Pakila, Malmi, Pukinmäki, Pohjois-Helsinki.

Yritysten noutopalvelu:

Yrityksistä haemme pyykit päiväsaikaan alueilla Helsinki, Espoo, Vantaa, Sipoo ja Kauniainen.

Noutopalvelun ja muut pesulan hinnat

Pyykkien kuljetusmaksu on 19 € sisältäen pyykin noudon ja palautuksen. Muita esimerkkejä hinnoistamme löydät pesulan hinnat -osiosta. Saat esimerkiksi seuraavat vaatepesut edullisesti: miesten puku 26,50 €, naisten hame 13 €, untuvatakki 26,50 €, kauluspaidat (pesu + silitys) 5,10 €, miesten housut 13 €, ulsteri, villakangastakki 26,50 € Tutustu tarkemmin!

Yritystilojen matto- ja tekstiilipesut ovat erikoisosaamistamme

Teemme paljon yritysten edustustilojen tekstiilipesuja, jonka piirissä meillä on paljon asiakkaita Helsingin seudulla. He luottavat korkeaan laatuun, jota tarjoamme niin pesutuloksen kuin asiakkaidemme kohtaamisen osalta. Tehokkaasti pestyt tekstiilit ja matot vaikuttavat suuresti asiakkaiden ja työntekijöiden viihtyisyyteen. Siksi tasokas pesula on panostamisen arvoinen. Kysy ihmeessä palveluamme yrityksellesi. Ota yhteyttä!

Pitkien perinteiden Pesu Oy palveluksessasi

Pesulaa Helsinkiä kauempaa ei tarvitse etsiä, kun otat suunnaksi Pesu Oy:n. Olemme palvelleet kotitalouksia ja yrityksiä jo vuosikymmenten ajan. Tuona aikana olemme vieneet pesula-alan osaamista sukupolvelta ja asiakkaalta toiselle. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä, niin laitetaan pyykit pyörimään!