Pesu Oy tarjoaa Teille:

* korkeatasoista pesulapalvelua
* nopeat ja täsmälliset toimitukset
* yksilöllisen palvelun

Yhteystiedot

Linnanherrankuja 9
00950 Helsinki


Asiakaspalvelu
09-3434800


Sähköposti
asiakaspalvelu@pesuoy.fi

Aukioloajat

arkisin 7.00 - 16.00


Puvun pesu Helsingissä - hellävaraisesti ja tehokkaasti


Meiltä saat hellävaraisen puvun pesun Helsingissä. Jos pukusi tai muu juhlavaatteesi tarvitsee ammattitaitoista pesua, ota yhteyttä meihin.

Kun vaatteita huolletaan oikein, ne pysyvät käyttökelpoisina ja hyväkuntoisina pidempään. Ammattitaitoisella puvun pesulla saat vaatteesi puhtaaksi hellävaraisesti ja tehokkaasti. Näin myös varmistat, että vaatteet eivät kutistu eikä veny pesussa.

Lähes kaikki puvut vaativat kemiallisen pesun. Puvut ovat yleensä vaatekaappien arvokkaimpia vaatteita, joten ammattitaitoisen pesun teettäminen kannattaa. Jos mietit kuinka usein ja missä tilanteessa puku kannattaa pesetyttää, otathan yhteyttä. Autamme mielellään kaikissa kysymyksissä.

Tarjoamme kemiallista pesua myös muille vaatteille. Tekstiileissä joissa on kemiallisen pesunmerkki, tulee ehdottomasti pestä kyseisellä menetelmällä.

Meillä hyvä pesutulos varmistuu nykyaikaisilla laitteilla, korkeilla laatustandardeilla ja tilavilla toimitiloilla, joissa pesuja tekevät kokeneet alan ammattilaiset. Tunnemme hyvin eri materiaalit sekä niiden hoito- ja pesumenetelmät varmistaen tasokkaan pesujäljen.

Palvelemme pukujen pesussa ja muiden tekstiilien pesuissa Helsingissä. Voit tiedustella etukäteen lisää palveluistamme numerosta 09 343 4800.

Tutustu pesulahinnastoomme tarkemmin ja kysy omien vaatteidesi pesuhintaa.Tarvitsetko pesua kiireellisesti?

Toimitamme tarvittaessa pestävät vaatteet hyvinkin nopeasti. Sovittaessa toimitusajasta etukäteen, saat vaatteesi puhtaaksi jopa samana päivänä. Onko sinulla tiedossa tärkeä juhla, johon tarvitset pestyt ja silitetyt vaatteet? Ota yhteyttä, niin sovitaan pesusta hyvissä ajoin. Olemme tunnettuja tasokkaasta pesujäljestä, joten kiireellisiäkään pesuja ei tehdä laadusta tinkien.

Meillä on kätevä pyykkien kuljetuspalvelu, johon sisältyy aina nouto ja palautus. Kuljetuksia teemme pääkaupunkiseudulla. Kuljetus kustantaa 19 €. Seuraavasta näet kuljetuspalvelun reitit ja kellonajat.

Kotitalouksille:  • Tiistaisin klo 16-19: Itä-Helsinki: Vartiokylä, Myllypuro, Mellunkylä, Vuosaari, Kulosaari, Herttoniemi, Laajasalo. Vantaa: Rajakylä, Länsimäki.
  • Torstaisin klo 16-19: muu Helsinki: keskusta, Munkkiniemi, Pitäjänmäki, Haaga, Kannelmäki, Itä-Pakila, Malmi, Pukinmäki, Pohjois-Helsinki.
Yritysten pyykkejä kuljetamme päiväaikaan Helsingin, Espoon, Vantaan, Sipoon ja Kauniaisten alueilla.Myös muut pesulapalvelut meiltä

Olemme monipuolinen pesula Helsingissä. Tarjoamme myös mattopesuja, kemiallisia pesuja ja muita erikoispesuja Helsingin seudulla. Pukujen ja muiden juhlavaatteiden lisäksi pesemme myös:


  • Petivaatteet
  • Pyyheliinat
  • Pöytäliinat
  • Verhot
  • Tavalliset arkivaatteet, takit, työvaatteet ym.